Van een idee naar een betaalbare website kan soms een lastig traject zijn. Het aanbod in de markt is groot waardoor je soms door de bomen het bos niet meer ziet. Ik streef er naar om dit proces zo eenvoudig mogelijk en betaalbaar te houden. Op deze pagina lees je meer informatie over hoe het proces verloopt en welke kosten hiermee gemoeid zijn.

Een professionele website betsaat uit:

 • Grafisch ontwerp

 • Onbeperkt aantal pagina’s

 • Contactformulier met kaartweergave

 • Google optimalisatie

Na het intake gesprek in stap Stap 1 krijg je inzicht in de kosten voor je website. Je hoeft pas te betalen als je tevreden bent met het eindresultaat, dit is nadat we stap Stap 3 hebben afgerond.

Extra Extra functionaliteiten

Een website is uit te breiden met extra functionaliteiten, ook wel plugins genoemd. Deze plugins voegen extra mogelijkheden toe aan je website zoals bijvoorbeeld een portfolio/fotoalbum, een webshop of een kalender met al je activiteiten. Voor elke uitbreiding van je website heb ik een vaste prijs samengesteld zodat je vooraf weet waar je aan toe bent. In het persoonlijke gesprek achterhalen we waar de behoeftes liggen en welke plugins daarvoor nodig zijn.

Klanten kozen eerder voor:

Portfolio
Kalender
Webshop

Hosting bij 247od.nl Hosting en domeinnaam

Hosting is nodig voor iedere website op het internet. Voor de hosing gebruik ik hoogstaande webservers die optimaal zijn ingericht voor WordPress en Joomla. Hiermee kan ik optimale ondersteuning en up-time garanderen.

Hosting

0
per maand

Domeinnaam

0
per maand

Onderhoud bij 247od.nl Onderhoud

Het is essentieel dat een website wordt onderhouden. Websites worden voortdurend bloot gesteld aan hackers die proberen je website te kraken. Om dit tegen te gaan wordt de software continu geüpdate. Het is mogelijk om zelf je website te onderhouden maar 247od kan dit natuurlijk ook voor je doen. Zo houd je zelf meer tijd over voor de zaken die er echt toe doen. Hieronder vind je de onderhoudspakketten die je helpen je website gezond en up-to-date te houden.

Basis Onderhoud

Bent u de ondernemer die goed met Word om kan gaan en heeft u affiniteit met het internet? Dan zou u ervoor kunnen kiezen om Basis Onderhoud aan te schaffen. Ik zorg voor de gezondheid van uw website en u kunt zelf het volledige beheer uitvoeren zoals het plaatsen, wijzigen of verwijderen van artikelen.

0
per maand

Volledig Onderhoud

Bent u de ondernemer die zich volledig wilt richten op uw core business en geen zorgen wilt hebben van het plaatsen, aanpassen of verwijderen van content? Dan is het Volledig Onderhoud pakket voor u een ideale oplossing. Een mailtje met de gewenste aanpassingen en/of foto’s is voldoende en ik zorg voor de rest.

0
per maand

Prijzenlijst 247od.nl Prijzenlijst

Een ontwerp is altijd nodig bij het aanschaffen van een website. Als je verder geen extra functionaliteiten wenst dan is dit het bedrag dat je betaald. Werken in combinatie met een extern bureau is ook mogelijk. De opgegeven prijs is een indicatie, het maken van een ontwerp is altijd maatwerk.

Iedere website heeft hostingruimte en een domeinnaam nodig. Indien je gebruik wilt maken van een onderhoudspakket bij 247od dan is het verplicht om gebruik te maken van deze dienst.

Het Basis Onderhoud pakket houdt in:

 • Beveiligingsupdates
 • Persoonlijke website check na iedere update
 • maandelijks rapport met statistieken

Het Volledig Onderhoud pakket houdt in:

 • Beveiligingsupdates (continu)
 • Persoonlijke website check na iedere update (continu)
 • maandelijks rapport met statistieken
 • Updaten van bestaande content (12 keer per jaar)
 • Vervangen / verwijderen foto’s (12 keer per jaar)
 • Plaatsen / beheren van portfolio (12 keer per jaar)
 • Updaten van kalender / agenda’s (1 x per jaar)

Beelden van je bedrijf op video vastgelegd en verwerkt in je voorpagina van de website. Dit geeft een zeer mooi en uniek effect op je website.

Met de agenda / kalender kan je jouw bezoekers inzicht geven in de evenementen die komen gaan.

Met een reserveringssysteem kan je evenementen plannen in een agenda en kunnen bezoekers zich inschrijven. Gekoppeld aan een betalingssysteem is dit een zeer krachtige plugin die je administratieve lasten aanzienlijk kunnen verlichten.

Met een portfolio of fotoalbum kan je aan je bezoekers je laatste werk laten zien of een beeld geven van je eigen bedrijf in een mooie foto muur.

MailChimp is de krachtigste nieuwsbrief applicatie momenteel op de markt. Nu is het mogelijk om je website volledig te integreren met deze dienst zodat je jouw klanten netwerk eenvoudig uit kan breiden.

Het online reserveringsysteem kan worden geïntegreerd op je website en bied je klanten een eenvoudige manier van reserveren.

Een klanttevredenheidsonderzoek is in sommige branches verplicht voor je ISO certificering. Maar soms wil je ook gewoon intrinsiek weten hoe klanten over je denken. Met een klanttevredenheidsonderzoek kunnen we achterhalen wat je moet blijven doen in je dienstverlening en wat ook vooral niet! Ik begeleid je in dit traject om zo de juiste vragen te stellen aan je klanten voor het beste eindresultaat. Daarnaast integreer ik het klanttevredenheidsonderzoek in je website voor een professionele uitstraling.

Prijzen zijn een indicatie en kunnen afwijken van de uiteindelijke offerte. Allen prijzen op deze website zijn exclusief BTW.